Bubblare tipsar!
Fetto Superstar...

Bubblare.se rekrytering


Lediga jobb

Webbutvecklare (Java) på Bubblare


Bubblare är ett av Sveriges främsta varumärke för nätvideo, med egna videocommunities i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bubblare är även ett teknikbolag med fokus på webbutveckling för nätvideo, dessutom har Bubblare egen videoproduktion av presentationsfilmer för små och medelstora företag.

Det här gör en webbutvecklare på Bubblare.se
Som webbutvecklare på Bubblare arbetar du i nära samarbete med övrig teknisk personal och VD. I ditt arbete underhåller och utvecklar du Bubblares sajter med ny funktionalitet och ny arkitektur. Du deltar även i utvecklingen av innovationer inom området webbvideo, och av underhållet av den existerande kodbasen. Genom Bubblare får du också möjlighet att utveckla och implementera videofunktionalitet på några av Nordens största sajter. Ditt huvudspråk är Java (J2EE) mot MySQL-databas, men även erfarenhet med teknologier som AJAX, Adobe Flash (Flex, ActionScript) och SOAP är meriterande.

Det här erbjuder vi dig
Du ges möjlighet att starkt påverka företagets tekniska utveckling och att bidra med ditt personliga kunnande till ett litet men snabbväxande bolag.
Det är en bred och varierande heltidstjänst med flexibla arbetstider och som delvis kan utföras utanför kontoret och kontorstid. Lönen sätts individuellt och beror på dina kvaliteter och erfarenheter.

Det här förväntar vi oss av dig
  • Du har mycket god erfarenhet av webbutveckling inom Java och med MySQL som databas.
  • Du har viss erfarenhet av att arbeta i Linuxmiljö.
  • Du har gärna kunskaper inom CSS-programmering och AJAX eller dylikt. Erfarenhet av Flash är också meriterande.
  • Du har viss kännedom om hur Agile-processer fungerar inom utveckling.
  • Du har en god kännedom och intresse för trender på Internet och kunskap i media- och internetbranschen.
  • Du talar och skriver mycket god svenska och engelska. Kunskaper i annat nordiskt språk är meriterande.
  • Du är självgående, effektiv och noggrann och du gillar att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Så här ansöker du
Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till jobb@bubblare.se. Om du har några frågor om Bubblare eller tjänsten är du välkommen att höra av dig till Oskar Kalmaru på tel 0736 330749 eller maila till oskar@bubblare.se.