Bubblare tipsar!
Lisebergsrädsla?

Bubblare.se rekrytering


Lediga jobb

Bubblare söker säljare!

Bubblare startade 2006 och är ett av Sveriges främsta varumärken för nätvideo, med egna videocommunities i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Sedan starten erbjuder Bubblare även konsulttjänster inom webbproduktion och systemutveckling med fokus på nätvideo. Bland kunderna finns flera av Nordens största videosajter.

Sedan 2007 arbetar vi, tillsammans med Eniro i Sverige, även med egen filmproduktion åt små och medelstora företag. Verksamheten växer kraftigt och nu vill vi utöka med ytterligare säljare. Därför söker vi dig som har ett starkt driv och en vilja att göra snabbt resultat till vårt kontor i Stockholm.


Arbetsbeskrivning

Din uppgift består i att, från kontoret och ute hos företagen, presentera Bubblares videoprodukt och generera försäljning. Du har ett aktivt stöd från organisationen omkring dig, men ansvarar själv för att identifiera tänkbara kunder, skapa nyförsäljning och bearbeta befintliga kunder. Vi hoppas även att du i ditt arbete på Bubblare skapar ett stort kontaktnät och använder detta i din försäljningsstrategi.

Ditt försäljningsområde är i första hand Stockholms län, men kan komma att utökas under året. Stora möjligheter finns till utökade ansvarsuppgifter och till avancemang inom organisationen.

Tjänsten är på heltid, och tillträde sker snarast. 6 månaders provanställning.


Det här förväntar vi oss av dig
  • Du är socialt utåtriktad
  • Du är duktig på att bygga relationer
  • Du har fokus, uthållighet och kreativitet till att arbeta målinriktat i ett högt tempo
  • Du har gymnasiekompetens
  • Tidigare säljerfarenhet är självklart meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du brinner för att nå resultat!


Så här ansöker du

Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till jobb@bubblare.se. Om du har några frågor om Bubblare eller tjänsten är du välkommen att höra av dig till Oskar Kalmaru på tel 0736 330749 eller maila till oskar@bubblare.se.